Persondatapolitik


PersondatapolitikNår du indgår samarbejdsaftale med SPECHT TECHS er SPECHT TECHS den dataansvarlige virksomhed. Vi opbevarer alle kundedata i egne computere og i de systemer vi anvender til regnskab og sikkerhedskopiering af lovpligtige bilag for regnskabsmæssige formål.


Vi overholder alle gældende krav om beskyttelse og hemmeligholdelse af personlige kundeoplysninger, som afgives i

forbindelse med indgåelse af en samarbejdsaftale med SPECHT TECHS.


Vi registrerer kun basalt nødvendige personoplysninger for kommunikations formål (navn, adresse, e-mail adresse, kontaktperson og telefonnummer), og vi opbevarer kun data om samhandel, i det omfang vi er forpligtede til for at overholde dansk regnskabslov. Dette indebærer, at faktura- og betalingsinformationer opbevares i 5 år hvorefter oplysningerne slettes.


Kundeoplysninger slettes, såfremt der ikke har været samarbejde i de seneste 5 år. Såfremt du måtte ønske det, kan du dog til enhver tid bede os om at slette dine kundedata (dvs. kontaktinformationer)  i vores kunderegister.


Ønsker du at få mere at vide om de persondata som SPECHT TECHS opbevarer for din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på e-mail adresse info@specht-techs.dk eller ved at benytte formularen her på hjemmesiden.


Brug af cookies.

Vi benytter os ikke af cookies på vores hjemmeside.


Viderebringelse af personlige oplysninger.

Vi bringer ikke persondata videre til andre, hverken andre virksomheder eller privatpersoner.


Copyright © 2014

- All rights reserved - Kontakt