GDPR & Datasikkerhed

Det er ikke altid nemt at få prioriteret driften og sikkerheden i dagligdagen i en kunst og kulturvirksomhed. Det gør os ofte sårbare og risikoen for at vores data bliver kompromitteret eller hacket er derfor stor. Det kan koste både meget tid og mange penge, hvis “uheldet” skulle ramme.

Der er en række lovgivninger, der kan være uoverskuelige at forholde sig til. Persondataforordningen, cookieloven og markedsføringsloven, bare for at nævne nogle af dem.

Sascha har altid godt kunne lide at grave sig ned i lovteksten og gøre arbejdet med de forskellige krav overskuelige og nemmere at gå til i hverdagen. Det er også erfaringen, at der i arbejdet med GDPR og sikkerhed i organisationen, ofte viser sig nogle mere effektive måder at arbejde på. Noget som i sidste ende kan spare tid og penge.

Selvom mange organisationer er ens udefra, så er der ofte en meget forskellig kultur og rigtig mange forskellige måder at arbejde på der tegner organisationen. Det er vigtigt for Sascha ikke at efterlade en masse papirer og dokumenter der bliver gemt i skuffen, men at det arbejde der bliver lavet, også kan implementeres og bruges aktivt i organisationen efter hun er gået.

  • Rapport om overholdelse af GDPR
  • Udarbejdelse af privatlivspolitik
  • Workshop i persondataforordningen
  • Gennemgang af organisationens sikkerhedsforanstaltninger
  • Afholdelse af webinar om GDPR
  • Awareness program for medarbejdere i GDPR og phishing
  • Udarbejdelse af sikkerhedshåndbog