Produktion

Når der skal produceres, er det vigtigt at kunne holde fokus på indholdet af produktet. For at kunne holde fuld fokus på det, er det vigtigt at der er nogle der tager sig af alt det praktiske i produktionen og som har øje for alt fra helheden til detaljerne.

Vi har begge arbejdet som produktionsledere og har erfaring med både alt det praktiske og administrative, samtidig med at vi har de kreative processer under huden. Vi forstår de dynamikker og behov der kan opstå i en produktion og vi vil lægge os i selen for at nå til mål med alle ønsker. Men vi er heller ikke bange for at foreslå alternative løsninger, hvis det ønskede, af økonomiske eller praktiske årsager, ikke kan lade sig gøre.

Kristian kan desuden bygge og har erfaring med at bygge scenografier til både stationære og turnérende produktioner. Sascha har erfaring med markedsføring af produktioner og økonomi og begge kan tage opgaven som produktionsleder og sikre en sammenhæng imellem visionen, produktionen, økonomien og alt det praktiske.

  • Produktionsledelse
  • Produktionsplanlægning
  • Budgetlægning
  • Tekniske tegninger
  • Bygge scenografi eller specials
  • Materialevalg – og bestilling
  • Programmering – lys, laser, lyd og video
  • Turnéplanlægning – og ledelse
  • og meget mere

Det siger kunderne: